Lamborghini recheamă 1.500 de maşini cu preţuri de peste 200.000 de dolari, pentru risc de incendiu

Producătorul italian de maşini de lux Lamborghini recheamă în service 1.500 de maşini pentru a remedia o posibilă scurgere a lichidului de servodirecţie, care ar putea lua foc.

210 afișări
Imaginea articolului Lamborghini recheamă 1.500 de maşini cu preţuri de peste 200.000 de dolari, pentru risc de incendiu

Lamborghini recheamă 1.500 de maşini cu preţuri de peste 200.000 de dolari, pentru risc de incendiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Programul vizează circa 1.500 de modele Gallardo Coupe şi Spyder, vândute în Statele Unite în perioada 2004-2006, potrivit CNBC.

Preţul de pornire al acestor maşini este de aproximativ 200.000 de dolari.

Potrivit unor documente transmise de Lamborghini autorităţilor americane, în cazul corodării unei conducte a lichidului de servodirecţie, acesta s-ar putea scurge pe motorul încins şi ar putea declanşa un incendiu.

Dealerii vor remedia problema fără costuri pentru proprietari, a precizat compania auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici