Lanţul american de restaurante fast-food Subway vrea să intre pe piaţa din România

Lanţul american de restaurante de tip fast-food Subway a anunţat că intenţionează să intre pe piaţa din România şi să dezvolte afacerile din Croaţia în 2010, pentru a extinde prezenţa companiei în Europa Centrală şi de Est.

189 afișări
Imaginea articolului Lanţul american de restaurante fast-food Subway vrea să intre pe piaţa din România

Lanţul american de restaurante fast-food Subway vrea să intre pe piaţa din România (Imagine: www.subway.com)

În plus, Subway consideră că există oportunităţi pentru deschiderea a cel puţin 16 restaurante în Slovenia, potrivit portalului Planet Retail.

Compania a intrat pe piaţa din Slovenia în 2005 printr-un acord de franciză, dar a renunţat în acelaşi an, din cauza lipsei de succes a afacerilor.

Lanţul de restaurante Subway, fondat în 1965, include include 32.691 de unităţi în 91 de ţări, din care peste 31.000 operate în regim de franciză, potrivit site-ului companiei.

Printre principalii concurenţi ai Subway se numără McDonald's, Burger King, Taco Bell sau KFC.

În Europa Centrală şi de Est, Subway este prezent în Polonia (34 de restaurante), Ungaria (16), Cehia (11), Turcia (zece), Bulgaria (opt), Slovacia (şase) şi Croaţia (unu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici