Leasingul, în mare pericol! Se returnează prea multe maşini

Românilor o să le fie din ce în ce mai greu să îşi cumpere maşini în leasing. Companiile de profil au devenit extrem de prudente, după ce s-au trezit cu parcurile pline de autoturisme returnate, potrivit www.incont.ro.

34 afișări
Imaginea articolului Leasingul, în mare pericol! Se returnează prea multe maşini

Leasingul, în mare pericol! Se returnează prea multe maşini (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

În plus, Ordonanţa 50 a oprit timp de trei luni leasingul către persoane fizice. Aşa că cei care insistă totuşi să încheie un astfel de contract, trebuie să pregătească un avans şi de 30%. Ordonanţa 50 prevede că un client poate renunta la contract în termen de 14 zile de la semnare, fără nicio explicaţie şi fără costuri suplimentare dacă restituie creditul. Există însa riscul ca unii să aducă maşina după ce au făcut cu ea o excursie de 10 zile şi 5.000 de kilometri.

Agenţii de leasing sunt mult mai dornici să afle şi ce venituri au clienţii. În plus au mărit avansul minim de la 5-10% înainte de criză, la 25-30%.

Află despre maşinile cumpărate în leasing pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici