Legea bugetului va fi adoptată de Guvern în septembrie

Legea bugetului va fi aprobată de Guvern până la data de 30 septembrie şi va fi trimisă birourilor permanente ale celor două camere până în 10 octombrie, a declarat, joi, ministrul Finanţelor Publice, Varujan Vosganian.

1 afișare
Imaginea articolului Legea bugetului va fi adoptată de Guvern în septembrie

Legea bugetului va fi adoptată de Guvern în septembrie

El a arătat că în acest moment proiecţiile bugetare au fost trimise fiecărui minister, care realizează defalcarea cifrelor pe capitole specifice.

Până la începutul lunii septembrie, ministerele vor retrimite proiecţiile, iar pe parcursul lunii viitoare Ministerul Finanţelor va proceda la ultimele ajustări.

Prima schiţă a bugetul general consolidat pentru anul 2008 prevede un deficit de 2,7% din PIB, ponderea veniturilor în PIB fiind estimată la 39%, iar nivelul cheltuielilor la 41,7% din PIB, a declarat, la finele lunii iulie, ministrul Economiei şi Finanţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici