Lenovo ThinkSmart View Plus certificat pentru Microsoft Teams

195 afișări
Imaginea articolului Lenovo ThinkSmart View Plus certificat pentru Microsoft Teams

Lenovo™, unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de soluţii informatice inovatoare, a anunţat disponibilitatea în curând a dispozitivului ThinkSmart View Plus, un dispozitiv de colaborare autonom certificat pentru Microsoft Teams Display care funcţionează cu dispozitivele Windows 11 pentru a facilita munca hibridă prin creşterea productivităţii, flexibilităţii şi colaborării. Lenovo ThinkSmart View Plus este disponibil începând cu luna iulie pe anumite pieţe din întreaga lume începând de la 2.345 USD.

ThinkSmart View Plus este un dispozitiv integrat cu ecran multi-touch de 27 de inch, video şi audio de calitate superioară, precum şi calculatoare integrate pentru productivitate şi colaborare eficiente. Conceput pentru a spori productivitatea personală, ThinkSmart View Plus oferă o experienţă personalizată şi flexibilă Microsoft Teams Display cu caracteristici de securitate suplimentare, oferind acces la conversaţii, calendar şi fişiere Teams, permiţând în acelaşi timp utilizatorilor să se alăture şedinţelor prin intermediul dispozitivului.

De asemenea, noua soluţie de colaborare inteligentă oferă funcţii de hotdesking, permiţând utilizatorilor să localizeze rapid spaţii de lucru flexibile pentru a efectua apeluri, pentru a stabili întâlniri ad-hoc sau pentru a se conecta la experienţa lor personală Teams. Odată conectaţi, angajaţii se pot bucura de tranziţii uşoare de la biroul de acasă la biroul de lucru, fără o configurare complicată, beneficiind în acelaşi timp de o experienţă Teams personalizată. La deconectare, informaţiile personale ale utilizatorului sunt eliminate de pe dispozitiv. Pentru ca utilizatorii să poată explora împreună idei importante, ThinkSmart View Plus integrează cu un stilou pasiv şi aplicaţia Microsoft whiteboard. De asemenea, utilizatorii pot auzi şi se pot face auziţi mai clar cu ajutorul  soundbar-ului premium cu două difuzoare de 5w şi o matrice de patru microfoane, în timp ce camera 4K IRGB cu încadrare automată şi funcţii de securitate AI oferă imagini clare şi saturate.

„ThinkSmart View Plus este proiectat cu funcţionalitatea necesară pentru a contribui la creşterea productivităţii, a inovaţiei şi a satisfacţiei angajaţilor", a declarat Shannon MacKay, General Manager al Worldwide Smart Collaboration Business, Lenovo. „Şi, având în vedere că Lenovo ThinkSmart View Plus este acum certificat pentru Microsoft Teams Display, clienţii ştiu că au la dispoziţie o soluţie de colaborare avansată de înaltă calitate pentru a le da putere membrilor echipei."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici