Leul s-a apreciat, miercuri, în raport cu euro

  • BNR a indicat miercuri o cotaţie de 4,8367 lei/euro, în scădere faţă de nivelul de marţi
  • Leul a reuşit să se aprecieze şi faţă de francul elveţian, dar a scăzut în raport cu lira sterlină
240 afișări
Imaginea articolului Leul s-a apreciat, miercuri, în raport cu euro

Leul s-a apreciat, miercuri, în raport cu euro

Cursul oficial al leului în raport cu euro a scăzut de la 4,8454 lei/euro marţi, până la 4,8367 lei/euro, miercuri.

Leul s-a apreciat şi în raport cu francul elveţian, de la 4,5789 lei/franc, cotaţia oficială de marţi, până la 4,5573 lei/franc, miercuri.

În raport cu dolarul american, leul s-a depreciat miercuri, în condiţiile în care cotaţia oficială a urcat până la 4,4722 lei/dolar, faţă de 4.45 lei/dolar, în ziua anterioară. 

Faţă de lira sterlină moneda naţională s-a depreciat, de asemenea, iar dacă marţi BNR indica o cotaţie de 5,2435 lei/liră, miercuri aceasta a urcat la 5,3303 lei/liră.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici