LG Electronics va aproviziona Honda Motor şi Porsche cu ecrane pentru vehicule

LG Electronics va aproviziona Honda Motor şi Porsche cu ecrane pentru vehicule, în cadrul strategiei companiei de dezvoltare a producţiei de componente pentru industria auto, în vederea compensării vânzărilor slabe ale diviziilor de televizoare şi smartphone-uri.

174 afișări
Imaginea articolului LG Electronics va aproviziona Honda Motor şi Porsche cu ecrane pentru vehicule

LG Electronics va aproviziona Honda Motor şi Porsche cu ecrane pentru vehicule (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania a început deja producţia de masă a ecranelor pentru informaţii care vor fi plasate în consola centrala a vehiculelor Honda, urmând să lanseze producţia şi pentru ecranele destinate Porsche în prima jumătate a anului 2016, a declarat o persoană apropiată situaţiei.

Reprezentanţii LG Electronics au refuzat să comenteze informaţiile.

Divizia producătoare de dispozitive destinate industriei auto, precum ecrane şi camere video, a avut o contribuţie de 3,2% la vânzările companiei, în primestrul aprilie-iunie.

LG Electronics, LG Display şi producătorul de baterii auto LG Chem fac eforturi concertate pentru a-şi creşte cota de piaţă în industria auto, întrucât componentele destinate vehiculelor oferă marje mai ridicate decât electronicele de consum, pe termen lung.

LG Electronics mai colaborează cu BMW, General Motors şi Mercedes Benz pentru cercetare în domeniul ecranelor destinate informaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici