Lichidatorul Terom reia licitaţia pentru vânzarea platformei şi altor active

Casa de Insolvenţă Moldova din Iaşi, lichidatorul combinatului de fire şi fibre sintetice Terom Iaşi, va organiza, la 5 septembrie, o nouă licitaţie pentru vânzarea platformei industriale şi altor active, pentru un preţ de pornire cumulat de 82,07 milioane de lei (24,9 milioane euro), inclusiv TVA.

1 afișare
Imaginea articolului Lichidatorul Terom reia licitaţia pentru vânzarea platformei şi altor active

Lichidatorul Terom reia licitaţia pentru vânzarea platformei şi altor active

Principalul activ funcţional este platforma industrială Terom, care va fi scoasă la licitaţie cu strigare cu un preţ de pornire de 57,59 milioane de lei, fără TVA, se arată într-un comunicat al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) transmis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Preţul pentru platformă este cu circa 1,5 milioane de lei mai mare decât cel de la licitaţia anterioară, programată pentru 15 august. Licitaţia a fost însă anulată de lichidator din motive tehnice, întrucât nu exista o evidenţă clară a înstrăinărilor de terenuri şi alte active.

Preţul total pentru celelalte active scoase la licitaţie, reprezentând construcţii, terenuri şi bunuri mobile, a fost diminuat de la 13,89 milioane de lei, fără TVA, la 11,38 milioane de lei.

Documentele de participare la licitaţie pot fi depuse la sediul Terom până la 4 septembrie 2007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici