Lituania interzice importurile de păsări şi carne de curcan din Polonia

Lituania a interzis importurile de păsări vii şi de carne de curcan din Polonia, unde au fost descoperite sâmbătă două focare de gripă aviară, au anunţat, duminică, serviciile veterinare de la Vilnius.

4 afișări
Imaginea articolului Lituania interzice importurile de păsări şi carne de curcan din Polonia

Lituania interzice importurile de păsări şi carne de curcan din Polonia

Autorităţile au precizat şi că au fost declanşate controale preventive suplimentare în crescătoriile de păsări din Lituania.

Polonia a anunţat sâmbătă descoperirea a două focare de gripă aviară, la crescătorii de curcani din apropiere de Plock, în centrul ţării.

Mai mult de 4.000 de păsări din cele două crescătorii au fost sacrificate în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici