Logan MCV facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris (Galerie Foto)

Dacia va prezenta modelul Logan MCV restilizat la Salonul Auto de la Paris, în octombrie, iar data începerii comercializării maşinii şi pieţele pe care aceasta va fi disponibilă vor fi anunţate ulterior, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont.

218 afișări
Imaginea articolului Logan MCV facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris (Galerie Foto)

Logan MCV facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris

"Salonul Auto de la Paris este un eveniment important pentru noi şi, evident, am pregătit surprize", a declarat Fourmont.

Întrebat dacă în cadrul evenimentului auto vor fi prezentate Logan MCV restilizat şi un concept care să prefigureze viitoarea Dacia SUV, Fourmont a confirmat pentru primul model, însă a refuzat să dea detalii despre SUV.

Vezi aici Galerie Foto cu modelul Logan MCV stilizat

"MCV facelift va fi la stand. La Salon veţi vedea dacă am mai pregătit vreo surpriză sau nu", a adăugat oficialul Dacia.

El a explicat că o decizie privind începerea comercializării Logan MCV restilizat urmează să fie luată în luna octombrie. Tot atunci Dacia va decide şi care vor fi primele pieţe pe care va fi distribuită varianta îmbunătăţită a automobilului.

Fourmont nu a precizat nici când ar putea începe livrările Logan MCV facelift, menţionând că decizia va fi luată după analizarea reacţiei pieţei, fără a avansa un termen.

Trei automobile Logan MCV restilizate, cu numere de înmatriculare de probe, au fost fotografiate, miercuri, pe autostrada Bucureşti - Piteşti (A1). Maşina are interiorul şi partea frontală similare cu ale Logan Sedan restilizat, iar în partea din spate se regăsesc mici modificări la nivelul barei de protecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici