Video Logan Pick-up, disponibil din primăvara lui 2008 (VIDEO)

Automobile Dacia a prezentat joi, la Salonul Auto Internaţional Bucureşti (SIAB), în premieră internaţională, modelul Logan Pick-up, disponibil din primăvara anului viitor în România şi, ulterior, în Bulgaria, Turcia şi Algeria.

1 afișare

Pick-up-ul - al patrulea model din gama Logan - are o sarcină utilă de 800 de kilograme şi o platformă de încărcare de 1,8 metri. În plus, cabina va dispune de un spaţiu de depozitare, situat în spatele scaunelor, cu un volum de 300 de litri.

Modelul va fi echipat cu un motor pe benzină de 1,6 litri, de 70 Cai Putere, sau un motor diesel, de 1,5 litri şi 85 CP.

Automobile Dacia a anunţat anterior că va lansa la începutul anului viitor un autovehicul comercial pick-up, dezvoltat pe platforma modelului Logan, destinat în principal micilor afaceri.

Acesta este al doilea vehicul comercial uşor din gama Dacia, după Logan Van, lansat la începutul lunii ianuarie şi care a înlocuit autoutilitara Pick-up, retrasă din producţie la sfârşitul anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici