Mai puţine telefoane, mai multe măşti. Apple produce 1.000.000 măşti speciale de protecţie pe săptămână

  • Apple a donat 20 de milioane de măşti simple de protecţie
  • Gigantul IT&C anunţă acum prin CEO-ul Tim Cook că va produce un milion de măşti speciale, tip ecran de protecţie
  • Acestea vor fi destinate în prima fază spitalelor din SUA
1378 afișări
Imaginea articolului Mai puţine telefoane, mai multe măşti. Apple produce 1.000.000 măşti speciale de protecţie pe săptămână

Mai puţine telefoane, mai multe măşti. Apple produce 1.000.000 măşti speciale de protecţie pe săptămână

Gigantul Apple a anuntat prin vocea CEO-ului Tim Cook că va produce un milion de măşti de tip "face shield" pe săptămână, pe care le va distribui în primă fază în Statele Unite. Până acum, Apple a mai donat 20 de milioane de măşti simple sanitare.
 
Măştile făcute de Apple vor fi fabricate dintr-un material plastic transparent şi vor acoperi întreaga faţă.
 
Apple se alătura astfel unor companii precum Ford, Renault, Lamborghini, Prada şi HM, care şi-au modificat liniile de producţie pentru a produce ventilatoare şi echipamente de protecţie.
 
Ford încearcă să atingă cifra de 50.000 ventilatoare mecanice în 100 de zile la uzina din Michigan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici