Malluri noi, doar pe hârtie. În anii următori, doar unul din trei centre comerciale anunţate va fi construit

În ciuda numărului mare de proiecte de spaţii comerciale anunţate pentru următorii ani, şansele de finalizare a tututor investiţiilor sunt reduse. Doar unul din trei proiecte de retail programate pentru următorii ani va putea fi finanţat, se arată într-un raport realizat de firma de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.

16 afișări
Imaginea articolului Malluri noi, doar pe hârtie. În anii următori, doar unul din trei centre comerciale anunţate va fi construit

Malluri noi, doar pe hârtie. În anii următori, doar unul din trei centre comerciale anunţate va fi construit (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

Asta înseamnă că din cele 30 de proiecte anunţate, cel mult zece vor putea fi finalizate în următorii 2-4 ani. Totuşi, faţă de 2010, când au fost finalizate doar cinci proiecte de retail, următorii 2-3 ani sunt mult mai buni.

Spre exemplu, numai în 2011 sunt programate pentru deschidere opt proiecte comerciale, cu o suprafaţă totală de 250.000 de metri pătraţi închiriabili.

Citeşte mai multe despre mallurile care vor fi contruite în curând pe ww.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici