Marile companii s-au trezit cu conturile blocate! Jolidon şi Blue Air au datorii la stat de milioane de euro

Nici marile companii nu o duc bine în criză. Peste 340 de firme mari din România , înregistrate la fisc ca mari contribuabili au datorii de peste 700 de milioane de euro la bugetul de stat (3 miliarde de lei), potrivit datelor Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală( ANAF).

74 afișări
Imaginea articolului Marile companii s-au trezit cu conturile blocate! Jolidon şi Blue Air au datorii la stat de milioane de euro

Marile companii s-au trezit cu conturile blocate! Jolidon şi Blue Air au datorii la stat de milioane de euro (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Dintre acestea aproape jumătate au conturile blocate, respectiv statul a pus poprire pe 292 de conturi, pentru o datorie totală de circa 295 de milioane de euro (1,21 de miliarde de lei). Pentru multe din ele asta înseamnă, mai pe româneşte, că firmele nu pot plăti salarii, nu pot face plăţi şi nu pot încasa bani.

Află care este topul celor 25 de companii cu cele mai mari datorii la stat pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici