Marile lanţuri de supermarketuri adoptă măsuri NOI. Reaprovizionare de mai multe ori pe zi. Metro Cash & Carry şi Mega Image, informaţii oficiale

  • Reaprovizionare de mai multe ori pe zi la produsele căutate în timpul epidemiei: consumabilele de curăţenie, dezinfectante sau alimente de bază
  • Mega Image dă asigurări că stocurile sunt suficiente şi se face aprovizionare în continuu în magazinele sale
  • Metro: Dezinfectare cel puţin la fiecare 30 de minute sau mai des
12539 afișări
Imaginea articolului Marile lanţuri de supermarketuri adoptă măsuri NOI. Reaprovizionare de mai multe ori pe zi. Metro Cash & Carry şi Mega Image, informaţii oficiale

Marile lanţuri de supermarketuri adoptă măsuri NOI. Reaprovizionare de mai multe ori pe zi. Metro Cash & Carry şi Mega Image, informaţii oficiale

Reţelele de magazine Metro Cash & Carry şi  Mega Image au transmis clienţilor mesaje prin informează asupra măsurilor luate în contextul epidemiei de coronavirus şi privind evoluţia stocurilor de care dispun. 

„Avem echipe care lucrează îndeaproape cu furnizorii noştri pentru a se asigura că cele mai solicitate produse sunt mereu disponibile atunci când aveţi nevoie de ele. Datorită cererii mari pentru unele produse, cum ar fi consumabilele de curăţenie, dezinfectante sau alimente de bază, asigurăm un lanţ de aprovizionare în care toate articolele care au cerere mare în aceste zile să fie reaprovizionate de mai multe ori pe zi. Cu toate acestea, în cazul unor produse esenţiale în această perioadă şi cu o cerere foarte mare, există posibilitatea de a întâmpina dificultăţi în livrări, dar vom face eforturi neobosite pentru a le pune pe rafturi pentru dumneavoastră”, spune în mesaj Roland Ruffing, CEO Metro Cash&Carry.

Seful Metro spune că firma a mărit timpul alocat pentru igienizarea magazinelor, în special a celor mai frecventate zone, precum casele de marcat, toaletele şi spaţiile special destinate angajaţilor. „Pe lângă procedurile deja existente de curăţenie zilnică, am adăugat ore suplimentare la programul fiecărui magazin pentru a fi şi mai riguroşi în acest sens. Acest lucru înseamnă că se petrece mai mult timp pentru curăţarea magazinelor noastre, inclusiv pentru curăţarea suprafeţelor, cum ar fi benzile pentru produse de la casele de marcat, cărucioarele sau ecranele “touch”. O astfel de procedură se petrece cel puţin la fiecare 30 de minute sau mai des, dacă este nevoie. La fel ca multe alte companii, ne ghidăm dupa îndrumările venite din partea autorităţilor române, care recomandă curăţarea periodică ca una dintre cele mai importante măsuri preventive pe care le putem adopta”.

Retailerul Mega Image informează consumatorii, într-un mesaj text citat de Ziarul Financiar, că magazinele pe care le operează în România sunt aprovizionate continuu şi îndeamnă clienţii să achiziţioneze „doar cantitatea de produse de care au nevoie”.

„Bună! Împreună, rămânem responsabili. Te informăm că stocurile Mega Image sunt suficiente şi aprovizionăm continuu magazinele. Prin urmare, te rugăm să cumperi doar cantitatea de produse de care ai nevoie. Orice dezechilibru ne dezechilibrează pe toţi. Împreună, prevenim!”, transmite retailerul olandezo-belgian.

Mega Image are peste 700 de magazine deschise în România, dintre care 92 au fost deschise anul trecut. Pentru anul acesta, Mega Image are bugetate 95 de unităţi noi, dintre care 46 de supermarketuri Mega Image şi 49 de magazine de proximitate Shop&Go, spuneau reprezentanţii în luna februarie pentru ZF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici