Măsuri anti-criză la companiile mari

Anul acesta, angajaţii companiilor mari nu vor mai avea parte de petrecerile tematice de până acum, cum sunt cele de Crăciun, nici de bonusuri în funcţie de realizări, şi nici ore suplimentare plătite, informează cotidianul Gândul.

21 afișări
Imaginea articolului Măsuri anti-criză la companiile mari

Măsuri anti-criză la companiile mari (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, 69% dintre specialişti au plasat pe primul loc reducerea costurilor pentru recrutare, având un impact maxim pe perioada de criză, 54% au plasat pe locul doi tăierea bugetelor pentru evenimente, iar pe locul trei, 45% dintre respondenţi plasează reducerea de bonusuri în funcţie de performanţa companiei, arată un studiu realizat de Asociaţia Europeană a Managementului Oamenilor (EAPM) şi The Boston Consulting Group.

Citeşte mai multe despre măsurile anti-criză pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici