Măsuri de precauţie înainte de uraganul Ida. Companiile petroliere reduc producţia din Golful Mexic cu 91%

248 afișări
Imaginea articolului Măsuri de precauţie înainte de uraganul Ida. Companiile petroliere reduc producţia din Golful Mexic cu 91%

Companiile petroliere au redus producţia de ţiţei din Golful Mexic cu aproape 91% , aproximativ 1,65 milioane de barili, în timp ce uraganul Ida se îndreaptă spre principalele zăcăminte offshore din SUA, potrivit Bureau of Safety and Environmental Enforcement citat de CNBC.

Autoritatea de reglementare a estimat, de asemenea, că aproximativ 84,87% din producţia de gaze naturale din Golful Mexic a fost oprită.

Ida a devenit uragan de categoria 4 înainte de a ajunge pe uscat la vest de New Orleans. Locuitorii din Louisiana au început să se pregătească pentru furtună, care ar putea aduce vânturi de până la 225 km/h.

Companiile de petrol şi gaze au evacuat 279 de platforme de producţie, reprezentând 49,82% din cele 560 de platforme din Golful Mexic şi au închis aproape 91% din producţia offshore pe măsură ce furtuna se apropia.

Companiile au mutat, de asemenea, 11 nave de foraj din calea furtunii.

Producţia de petrol offshore din Golful Mexic reprezintă 17% din producţia de ţiţei din SUA şi 5% din producţia de gaze offshore, potrivit Energy Information Administration.

Andrew Lipow, preşedintele Lipow Oil Associates din Houston, a declarat sâmbătă că, dacă rafinăriile din New Orleans sunt direct lovite de furtună, preţul benzinei ar creşte probabil cu aproximativ 10 cenţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici