MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului intenţionează să introducă un sistem online de rezervare a locurilor de cazare, pentru a se putea urmări care sunt cheltuielile în acest domeniu, a anunţat, duminică, la Timişoara, ministrul de resort, Eduard Hellvig, citat de corespondentul MEDIAFAX.

271 afișări
Imaginea articolului MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism

MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism (Imagine: Shutterstock)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că MDRT "are o responsabilitate" de a crea o platformă online pentru responsabilii din turism.

"Cât timp faci promovare şi nu ai infrastructură, cred că ministerul are o responsabilitate de a crea o platformă pentru cei responsabili în turism, un fel de platformă online de rezervare a locurilor de cazare, pentru că ministerul are această bază de date şi, prin această creare de sistem online de rezervări, introducem criteriul de competitivitate între operatorii de turism", a declarat Hellvig.

Potrivit lui Hellvig, prin crearea acestei platforme, ministerul poate urmări "în mod clar" care sunt cheltuielile legate de domeniul turismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici