MedLife a deschis o hyperclinică la Galaţi, după o investiţie de 800.000 de euro

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, a deschis o hyperclinică în Galaţi, a zecea unitate de acest fel a reţelei, în urma unei investiţii de 800.000 euro, a anunţat compania.

603 afișări
Imaginea articolului MedLife a deschis o hyperclinică la Galaţi, după o investiţie de 800.000 de euro

MedLife a deschis o hyperclinică la Galaţi, după o investiţie de 800.000 de euro (Imagine: Cristina Nichitus / Mediafax Foto)

Noua unitate include 16 cabinete medicale, întinse pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, şi oferă servicii de imagistică, analize de laborator, consultaţii şi investigaţii complete pentru peste 20 de specialităţi medicale.

"Inaugurarea hyperclinicii din Galaţi face parte din programul nostru de dezvoltare regională şi marchează intrarea noastră în zona de sud est a ţării. (...) Unitatea noastră din Galaţi este singura care oferă locuitorilor acestui oraş toate specialităţile medicale într-o singură locaţie", a declarat Mihai Marcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.

Programul de dezvoltare regională, prin care MedLife vizează extinderea în oraşe cu peste 250.000 de locuitori, prevede inaugurarea a patru hyperclinici anul acesta. După Galaţi, o nouă unitate va fi inaugurată în luna mai la Iaşi, urmate, până la finalul anului, de alte două clinici de mari dimensiuni în Constanţa şi Cluj-Napoca.

MedLife este prezentă în Galaţi din martie 2013, atunci când a inaugurat un centru de recoltare pentru toate tipurile de analize, prelucrate în reţeaua de laboratoare a reţelei. Centrul deserveşte zilnic un număr de 30-40 de pacienţi.

Compania activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 10 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad şi Galaţi, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie, 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 30 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 9 centre de excelenţă cu specializare unică, 7 farmacii proprii reunite sub brandul PharmaLife Med, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.

MedLife a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri totală de 72 milioane de euro şi un profit operaţional de 10 milioane euro. Acţionarii MedLife sunt familia Marcu - 51%, fondului privat SGAM Eastern Europe, deţinut de o subsidiară a grupului Societe Generale - 36,25% şi IFC - 12,75%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici