MEF va transfera 100 de milioane euro la Fondul european pentru IMM

Ministerul Economiei şi Finanţelor va transfera 100 de milioane euro într-un cont deschis de Fondul European de Investiţii, sumă reprezentând contribuţia financiară a României la Fondul pentru resurse europene comune destinate întreprinderilor mici şi mijlocii.

1 afișare
Imaginea articolului MEF va transfera 100 de milioane euro la Fondul european pentru IMM

MEF va transfera 100 de milioane euro la Fondul european pentru IMM

Fondurile vor fi asigurate din sumele de prefinanţare primite de la Comisia Europeană pentru asigurării accesului la finanţare a întreprinderilor mici şi mijlocii, conform unei hotărâri aprobate, miercuri, de Guvern.

Fondul destinat IMM-urilor a fost constituit la iniţiativa Comisiei Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici