Mega Image deschide în Băneasa cel mai mare magazin al reţelei în România

Lanţul de supermarketuri Mega Image va deschide, joi, cel de-al patrulea Concept Store din Bucureşti, în zona Băneasa, acesta fiind cel mai mare magazin al reţelei în România, cu o suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi.

3995 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide în Băneasa cel mai mare magazin al reţelei în România

Mega Image deschide în Băneasa cel mai mare magazin al reţelei în România (Imagine? Octav Ganea/Mediafax Foto)

Noul magazin are 400 de locuri de parcare şi o staţie pentru încărcarea automobilelor electrice, se arată într-un comunicat al Mega Image.

"Noul Concept Store din Băneasa devine cel mai mare magazin din reţeaua noastră (...). În acelaşi timp, noul magazin ne consolidează prezenţa în zona de nord a Capitalei (...)", a declarat directorul general al Mega Image, Vasileios Stavrou.

Staţia pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat, este un proiect pilot, care oferă posibilitatea tuturor clienţilor să utilizeze o priză cu putere AC22KW care va încărca un automobil electric în aproximativ 1 oră şi 30 de minute.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea care cuprinde în prezent 462 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (211), Shop&Go (248), AB COOL FOOD (1), Gusturi Româneşti (2).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia care operează în prezent pe trei continente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici