Mercedes a anunţat un preţ de pornire de 134.000 euro pentru noul Maybach

Noile modele Maybach, relansate în luna noiembrie de Mercedes în încercarea de a depăşi rivalii BMW şi Volkswagen pe segmentul maşinilor de lux, vor avea un preţ de pornire de 134.053 euro pentru versiunea S 500 şi de 187.841 euro pentru varianta de top S 600, a anunţat luni producătorul german.

414 afișări
Imaginea articolului Mercedes a anunţat un preţ de pornire de 134.000 euro pentru noul Maybach

Mercedes a anunţat un preţ de pornire de 134.000 euro pentru noul Maybach

Preţurile includ TVA, iar noile modele pot fi comandate începând de astăzi.

Limuzinele, special concepute pentru clienţii care preferă să aibă şofer personal, vor ajunge în showroom-urile distribuitorilor în luna februarie, se arată întrun comunicat al Mercedes-Benz.

Mercedes-Maybach S 500 este echipat cu un motor V8 biturbo care dezvoltă 455 CP, în timp ce S 600 are un motor V12 biturbo, care asigură 530 CP. Ambele modele accelerează de la 0 la 100 km/oră în 5 secunde, viteza maximă fiind limitată la 250 km/oră.

Prin relansarea modelului Maybach, care a fost resuscitat iniţial în 2002 şi a cărui producţie a fost întreruptă acum doi ani din cauza vânzărilor slabe, Mercedes speră să atragă clienţi ultra-bogaţi pentru a recâştiga supremaţia pe segmentul automobilelor de lux, pierdută în 2005 în favoarea BMW.

În prezent, Mercedes este al treilea mare constructor de maşini de lux la nivel global, după ce în 2011 a fost depăşit la numărul de vânzări de divizia Audi a Volkswagen, care a trecut pe locul al doilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici