Mercedes-Benz lansează în România SUV-ul GLK (Galerie Foto)

Mercedes-Benz România, reprezentanţa locală a constructorului auto german, lansează joi SUV-ul (Sport Utility Vehicle) compact GLK, disponibil cu două motorizări pe benzină şi una diesel, la preţuri cuprinse între 43.411 şi 45.815 euro, cu TVA.

255 afișări
Imaginea articolului Mercedes-Benz lansează în România SUV-ul GLK (Galerie Foto)

Mercedes-Benz lansează în România SUV-ul GLK

Varianta standard costă 43.411 euro şi este echipată cu un motor pe benzină de trei litri, care dezvoltă 231 Cai Putere (CP), potrivit Mercedes-Benz.

Cu un motor de 3,5 litri pe benzină, care dezvoltă 272 CP, GLK are un preţ de 45.791 Euro cu TVA, iar pentru motorizarea diesel de trei litri, cu 224 CP, preţul celui mai mic SUV al Mercedes-Benz este de 45.810 Euro cu TVA inclusă.

Vezi aici galerie foto

Toate motoarele disponibile sunt cuplate la cutii de viteze automate cu şapte trepte, iar tracţiunea este 4x4.

Concurentul direct al lui Mercedes-Benz GLK este BMW X3, dar şi modelele Volvo XC60 şi Audi Q5 care urmează să fie lansate în România în luna noiembrie.

Vânzările de autoturisme Mercedes-Benz în România au crescut cu 26,1% în primele opt luni ale acestui an, de la 1.608 unităţi în perioada ianuarie-august 2007 la 2.028 autoturisme în perioada similară din 2008.

Anul trecut, vânzările de autoturisme Mercedes-Benz au crescut cu 43%, de la 1.685 unităţi în 2006 la 2.408 maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici