Metrorex anunţă că plata cu cardul la porţile de acces este disponibilă în toate staţiile de metrou

Metrorex a implementat plata direct cu cardul la porţile de acces din toate cele 43 de staţii de metrou din Bucureşti, anunţă, marţi, compania de transport.

828 afișări
Imaginea articolului Metrorex anunţă că plata cu cardul la porţile de acces este disponibilă în toate staţiile de metrou

Metrorex anunţă că plata cu cardul la porţile de acces este disponibilă în toate staţiile de metrou

Sistemul este instalat în noile porţi de acces, iar preţul călătoriei cu metroul rămâne neschimbat, respectiv 2,5 lei, fără niciun comision suplimentar.

Sistemul este implementat în parteneriat cu o bancă comercială, iar plata se poate face cu orice card Mastercard sau Visa, inclusiv în regim contactless.

Plata cu cardul direct la porţile de acces a fost lansată în noiembrie anul trecut pentru şapte staţii de metrou.

Proiectul face parte din cel de modernizare generală a staţiilor de metrou. Proiectul costă 39 de milioane de euro, 85% din sumă fiind plătită din banii Uniunii Europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
metrorex,
card,
metrou

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici