Metroul din Drumul Taberei: Metrorex scoate la licitaţie un contract de 144 de milioane de lei pentru Magistrala 5

Metrorex a iniţiat vineri procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială, în valoare de aproape 144 de milioane de lei, pentru sistemul de siguranţă şi automatizare a traficului pe Magistrala 5, Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor, data limită de evaluare a ofertelor fiind 22 mai 2017.

624 afişări
Imaginea articolului Metroul din Drumul Taberei: Metrorex scoate la licitaţie un contract de 144 de milioane de lei pentru Magistrala 5

Metroul din Drumul Taberei: Metrorex scoate la licitaţie un contract de 144 de milioane de lei pentru Magistrala 5

„Metrorex anunţă că a fost iniţiată procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială care are ca obiect „Sistemul de siguranţă şi automatizare a traficului inclusiv echipamentul de siguranţă îmbarcat pe tren şi sistemul de informare dinamică (inclusiv sonorizare) - Magistrala 5. Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Operă), inclusiv Staţia şi Depoul Valea Ialomiţei“, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Valoarea estimată a contractului este de 143,74 milioane de lei fără TVA.

Potrivit anunţului publicat de Metrorex în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 aprilie 2017, ora 12.00, termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 aprilie 2017, ora 16.00, iar data-limită de evaluare a ofertelor este 22 mai 2017, ora 18.00.

Anunţul de participare publicat în SEAP se referă la intenţia Metrorex de a demara procedura de licitaţie deschisă, ce are ca obiect contractarea furnizării echipamentelor, proiectare şi executare a lucrărilor aferente punerii în funcţiune a sistemului de siguranţă şi automatizare a traficului.

Totodată, contractul va include şi echipamentul de siguranţă la îmbarcarea în tren şi a sistemului de informare dinamică a călătorilor.

Criteriul de atribuire a contractului este „preţul cel mai scăzut”, menţionează compania.

Sursa de finanţare a contractului ce urmează a fi atribuit este asigurată din bugetul de stat, credit extern Banca Europeană de Investiţii (BEI) şi fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, precizează Metrorex.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici