Mic ghid care te-ar putea ajuta să plăteşti o rată mai mică. Cât de profitabilă este refinanţarea creditelor

Românii apelează la refinanţarea creditului fie pentru a plăti o rată mai mică, fie pentru consolidarea datoriilor lunare într-o singură rată. În ultima perioadă, băncile au renunţat la o serie de comisioane aferente refinanţării.

44 afișări
Imaginea articolului Mic ghid care te-ar putea ajuta să plăteşti o rată mai mică. Cât de profitabilă este refinanţarea creditelor

Mic ghid care te-ar putea ajuta să plăteşti o rată mai mică. Cât de profitabilă este refinanţarea creditelor (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Ca să atragă clienţi noi, dar şi pentru a se asigura că îşi vor recupera banii de la cei cu întârzieri la plata ratelor, tot mai multe bănci renunţă la diferite cos­turi aferente restructurării creditelor. Numai din eliminarea comisionului de ana­liză a dosarului, economia este de apro­ximativ 200 de lei. Persoanele care apelează la refinanţare, rescadenţare sau ree­şalonare - cele trei metode folosite de bănci pentru restructurarea împrumutu­rilor - pot câştiga de două ori. Astfel, clien­ţii scapă de anumite comisioane şi pot plăti rate mai mici, în funcţie de soluţia aleasă.

Citeşte mai multe despre cât de profitabilă este refinanţarea creditelor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici