Microsoft ar putea lansa un telefon revoluţionar: Un smartphone cu mai multe accesorii detaşabile şi interschimbabile

Microsoft a depus, săptămâna trecută, la Biroul American de Patente şi Mărci Înregistrate, schiţele unui nou gadget care se anunţă revoluţionar.

661 afișări
Imaginea articolului Microsoft ar putea lansa un telefon revoluţionar: Un smartphone cu mai multe accesorii detaşabile şi interschimbabile

Microsoft ar putea lansa un telefon revoluţionar

Este vorba despre un smartphone cu mai multe accesorii detaşabile şi interschimbabile, informează gândul.info.

Firma lui Bill Gates pregăteşte un telefon slide, însă tastatura poate fi scoasă şi înlocuită cu o altă tastatură, pentru jocuri. Utilizatorii vor mai avea la dispoziţie un al doilea ecran sau o baterie suplimentară.

În plus, unele dintre părţile componente pot fi folosite şi individual. Spre exemplu, al doilea ecran este şi un telefon de sine stătător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici