Mii de turişti au ales să petreacă sfârşitul de săptămână la Buşteni, unde au loc Zilele Oraşului

Mii de turişti au ales să petreacă acest sfârşit de săptămână în staţiunea Buşteni, de pe Valea Prahovei, unde se serbează Zilele Oraşului, pensiunile din zona pârtiei Kalinderu, unde au avut loc concerte în fiecare zi a week-end-ului, fiind complet ocupate.

155 afișări
Imaginea articolului Mii de turişti au ales să petreacă sfârşitul de săptămână la Buşteni, unde au loc Zilele Oraşului

Mii de turişti au ales să petreacă sfârşitul de săptămână la Buşteni, unde au loc Zilele Oraşului

Zilele Oraşului Buşteni au atras, în acest week-end, mii de turişti pe pârtia Kalinderu, acolo unde, de vineri şi până duminică, au fost programate concerte.

Toate locurile de cazare din pensiunile amplasate în zona domeniului schiabil Kalinderu au fost ocupate, iar gradul de ocupare a locurilor de cazare în staţiune a crescut semnificativ, a declarat Mihai Coleşi, de la Centrul de Informare Turistică Buşteni.

Potrivit acestuia, sute de turişti s-au adunat deja, duminică, la pârtia Kalinderu, unde la ora 12.00 începe ultima serie de concerte organizate în cadrul Zilelor Oraşului. Printre evenimentele organizate la Buşteni s-a numărat Cupa Oraşului la lupte greco-romane, care a reunit sportivi de la şapte cluburi din ţară, câştigătorii fiind premiaţi de către campionul la box Lucian Bute şi campioana la judo Alina Dumitru, ambii cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni.

Duminică, pe scena amplasată la baza pârtiei Kalinderucântă Lol & Play, Manfellow, Antonia şi Compact.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici