Miliardarul Dinu Patriciu a închiriat până acum cel puţin 70 de spaţii stradale în cartierele marilor oraşe

Mercadia, firmă înregistrată în Olanda şi controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu, va avea în România, la data începerii campionatului mondial de fotbal din Africa de Sud, 40 de cafenele de pariuri sportive sub brandul 1x2 Bet Cafe Arena, dintre care jumătate vor funcţiona în Bucureşti.

126 afișări
Imaginea articolului Miliardarul Dinu Patriciu a închiriat până acum cel puţin 70 de spaţii stradale în cartierele marilor oraşe

Miliardarul Dinu Patriciu a închiriat până acum cel puţin 70 de spaţii stradale în cartierele marilor oraşe (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

De asemenea, firma îşi propune să deschidă 400 de unităţi la nivel naţional până în 2012, în urma unei investiţii de aproximativ 40 milioane euro, şi să aibă 2.000 de angajaţi, se arată într-un comunicat al firmei.

Cafenelele sunt lansate printr-un parteneriat încheiat cu două companii din grupul Lottomatica, operator de jocuri de noroc.

Potrivit unor anunţuri publicate în Monitorul Oficial, Mercadia are 70 de spaţii în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară pentru dezvoltarea chioşcurilor Mic.Ro şi a cafenelelor de pariuri sportive 1X2 Bet Cafe Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici