Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale: Contract semnat pentru exportul a 200.000 de oi în Golf

Compania Al Mawashi din Kuweit, societate care alimentează şi piaţa Emiratelor Arabe Unite, a contractat deja un efectiv de 200.000 capete ovine care urmează a fi livrate în cursul anului 2019, din care prima livrare de 70.000 de capete va fi efectuată în luna martie a acestui an, informează MADR.

905 afișări
Imaginea articolului Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale: Contract semnat pentru exportul a 200.000 de oi în Golf

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale: Contract semnat pentru exportul a 200.000 de oi în Golf

În momentul de faţă ovinele reprezintă un potenţial extraordinar de export, pe care România îl deţine şi care trebuie valorificat la maxim, apreciază comunicatul ministerului.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale sprijină acest tip de colaborări şi intensifică eforturile de creştere a exporturilor şi de consolidare a relaţiilor comerciale dintre fermierii români şi societăţile de achiziţie din ţările interesate de producţia românească, mai arată documentul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici