Ministerul Dezvoltării anunţă ajutoare consistente pentru firme şi autorităţile locale

Ministerul Dezvoltării a alocat peste 200 de milioane de lei pentru educaţie şi creşterea competitivităţii unor firme şi unor unităţi administrativ-teritoriale prin Programul Operaţional Regional (POR).

325 afișări
Imaginea articolului Ministerul Dezvoltării anunţă ajutoare consistente pentru firme şi autorităţile locale

Ministerul Dezvoltării anunţă ajutoare consistente pentru firme şi autorităţile locale

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, anunţă că vineri a semnat 27 de contracte de finanţare.

Valoarea eligibilă totală este de 205 de milioane de lei, iar banii au fost alocaţi pentru două unităţi administrativ-teritoriale şi 25 de întreprinderi mici şi mijlocii.

„Judeţul Harghita, pentru înfiinţarea unui incubator de afaceri sectorial în oraşul Cristuru Secuiesc, va primi 6.502.323,50 lei, municipiul Piatra Neamţ va primi 7.491.078,73 lei pentru investiţii in infrastructura educaţională gimnazială din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 8, iar 25 de proiecte au ca principal obiectiv dezvoltarea mediului de afaceri, prin achiziţionarea unor produse şi echipamente moderne, consolidarea poziţiei în piaţă şi extinderea activităţii unor firme”, a anunţat Cseke Attila.

Toate proiectele primesc finanţare din Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici