Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construire pentru centura de ocolire Timişoara Sud

Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construire pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Timişoara Sud, în lungime de aproape 26 de kilometri.

248 afișări
Imaginea articolului Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construire pentru centura de ocolire Timişoara Sud

Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construire pentru centura de ocolire Timişoara Sud

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că joi Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia pentru varianta de ocolire Timişoara Sud

„Antreprenorul care realizează proiectarea şi execuţia Variantei de Ocolire Timişoara Sud, în lungime de 25,69 km, este compania Tirrena Scavi S.p.A”, a transmis CNAIR.

Contractul pentru construcţia centurii are o valoare de 272.432.921,95 lei, fără TVA.

Durata de realizare a contractului este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici