Ministerul Turismului a primit 13 oferte pentru realizarea brandului turistic

Ministerul Turismului a primit un număr de 13 de oferte pentru realizarea viitorului brand turistic al României, în cadrul procedurii de achiziţie publică, se arată într-un comunicat al instituţiei transmis luni MEDIAFAX.

22 afișări
Imaginea articolului Ministerul Turismului a primit 13 oferte pentru realizarea brandului turistic

Ministerul Turismului a primit 13 oferte pentru realizarea brandului turistic (Imagine: Mediafax Foto)

"Un număr de 13 oferte au fost depuse pentru brandul turistic al României. Este vorba de asocieri în componenţa cărora intră mari companii externe şi interne cu expertiză în crearea de branduri de ţară", se menţionează în comunicat.

Termenul limită de depunere a ofertelor a fost luni, 4 mai, ora 12:00, urmând ca marţi să aibă loc deschiderea lor.

Suma alocată de Ministerul Turismului pentru achiziţia serviciilor de realizare a brandului turistic de ţară provine din fonduri structurale, pentru dezvoltarea şi promovarea turismului.

Firma care va crea brandul turistic naţional al României va fi selectată în urma unei licitaţii internaţionale, una dintre condiţiile impuse participanţilor fiind ca aceştia să mai fi realizat un astfel de proiect.

Realizarea brandului turistic va costa circa două milioane de euro, iar promovarea aproximativ 73 de milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici