Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu: Pregătim un plan pentru preţurile la energie

Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, a anunţat că Guvernul pregăteşte un plan pentru preţurile la energie. În curând îl vom prezenta public, a spus ministrul vineri.

915 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu: Pregătim un plan pentru preţurile la energie

Ministrul de Finanţe a spus că planul privind măsurile care vor fi luate în domeniul energiei va fi prezentat în scurt timp.

„Suntem într-o analiză în tot ce însemnă preţurile la energie, sunt mai multe elemente care pot fi soluţii, foarte curând vom avea un plan pe care îl vom prezenta public... Sunt mai multe soluţii cu avantaje şi dezavantaje, trebuie să fie un echilibru în puterea de cumpărare a companiilor şi a cetăţenilor”, a explicat Adrian Câciu.

Despre preţurile la energie a fost întrebat şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Am spus că cea mai proastă idee este să facem liberalizarea preţurilor în plină pandemie... suntem pompieri de serviciu, ne-am asumat intrarea la guvernare pentru a găsi soluţii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu şi ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu se află vineri la Iaşi, într-o vizită oficială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici