Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are COVID-19

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat, miercuri, că are rezultat pozitiv pentru COVID-19. Popescu are o formă uşoară de boală şi s-a izolat la domiciliu.

429 afișări
Imaginea articolului Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are COVID-19

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are COVID-19

„De dimineaţă nu m-am simţit foarte bine, aşa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit şi rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID - 19”, a anunţat, miercuri seara, Virgil Popescu.

Ministrul energiei a scris pe Facebook că are o formă uşoară a bolii, este izolat la domiciliu şi ia tratamentul prescris de medici.

„Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri (marţi - n.r.) am avut test negativ”, a mai spus Popescu.

El le-a transmis românilor sănătate, să aibă grijă de ei şi de cei dragi, să păstreze regulile de distanţare socială, să poarte mască şi să se protejeze.

De asemenea, Popescu recomandă în continuarea vaccinarea şi afirmă că este încrezător că în acest fel vom reuşi să scăpăm de acest virus.

Virgil Popescu a participat marţi, la şedinţa de Guvern, iar apoi la conferinţa de presă unde a prezentat ordonanţa de urgenţă privind plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
virgil popescu,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici