Ministrul Ilan Laufer: În următoareale două săptămâni semnăm toate acordurile pentru Start Up Nation

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a declarat, luni, la Ploieşti, că îşi doreşte ca în următoarele două săptămâni să finalizeze semnarea tututor acordurilor de finanţare pentru Start Up Nation.

986 afișări
Imaginea articolului Ministrul Ilan Laufer: În următoareale două săptămâni semnăm toate acordurile pentru Start Up Nation

Ministrul Ilan Laufer: În următoareale două săptămâni semnăm toate acordurile pentru Start Up Nation

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a spus, luni, că intenţionează ca în următoarele două săptămâni să fie finalizată procedura de semnare a tuturor acordurilor de finanţare, prin Start up Nation.

“În acest moment, ceea ce este cel mai important cu Start Up Nation, este să avem un grad de implementare cât mai ridicat, până la finalul acestui an. Deci, partea de parteneri de implementare vor comunica acum chiar câte contracte au semnat fiecare dintre ei, dar deja cred că cifra este peste 1.500 de planuri care s-au apucat deja de implementare. Deci, avem deja o activitate masivă în zona Start Up Nation şi ne dorim ca în următoarele două săptămâni să finalizăm semnarea tuturor acordurilor de finanţare, ridicarea clauzelor suspensive din contract şi toată lumea să poată să se apuce de implementare începând cu săptămâna aceasta, inclusiv cei care merg pe cerere de plată”, a declarat Laufer.

Ministrul a mai adăugat că sunt două variante, în ceea ce priveşte modalitatea de finanţare, dar că toată lumea „va avea verde” la finanţare.

“Sunt două variante: cei care vor credit punte merg pe credit punte şi foarte mulţi dintre ei s-au apucat deja de implementare şi semnează contractele de credit puncte, pe de altă parte îi avem pe cei care pot să meargă pe cerere de plată şi acestora urmează, din săptămâna aceasta, să le ridicăm clauza suspensivă. Deci, toată lumea are verde la implementarea programelor de Start Up Nation. Cred că ăsta este mesajul cel mai important”, a mai adăugat ministrul.

Ilan Laufer a participat, luni, la Ploieşti, la Universitatea Petrol Gaze, la Start up Nation Summit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici