Ministrul Transporturilor anunţă că a fost lansată licitaţia pentru proiectul Autostrăzii Bacău - Braşov

Ministrul Răzvan Cuc a anunţat sâmbătă că a fost lansată licitaţia pentru proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate aferente Autostrăzii Bacău - Braşov, informează Ministerul Transporturilor.

426 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor anunţă că a fost lansată licitaţia pentru proiectul Autostrăzii Bacău - Braşov

Răzvan Cuc: a fost lansată licitaţia pentru proiectul autostrăzii Bacău - Braşov

Ministrul Răzvan Cuc şi directorul general CNAIR au verificat stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacău. Răzvan Cuc a remarcat mobilizarea constructorului şi ritmul în care se execută lucrările, în ciuda condiţiilor meteo care nu sunt favorabile.

„În 15 martie, noi eram pe şantier şi demaram lucrările pentru Autostrada Moldovei, pentru că aşa cum ştiţi centura Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii Moldovei. Astăzi avem un stadiu fizic de evoluţie de 20%” a declarat Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici