Minivacanţa de 1 Decembrie. Hotelierii se aşteaptă ca turiştii să vină direct la recepţie

  • Minivacanţa de 1 Decembrie din acest an este pusă sub semnul întrebării, dacă în alţi ani în această perioadă abia se mai găseau câteva locuri libere la hoteluri pentru vacanţa de Ziua Naţională
  • Pandemia a schimbat lucrurile şi în acest caz, astfel că hotelierii stau în expectativă, iar turiştii sunt reţinuţi cu privire la rezervările făcute din timp.
  • Simona Constantinescu, CEO al grupului ANA Hotels, spune că există o teamă din partea clienţilor
400 afișări
Imaginea articolului Minivacanţa de 1 Decembrie. Hotelierii se aşteaptă ca turiştii să vină direct la recepţie

Minivacanţa de 1 Decembrie din acest an este pusă sub semnul întrebării, dacă în alţi ani în această perioadă abia se mai găseau câteva locuri libere la hoteluri pentru vacanţa de Ziua Naţională, pandemia a schimbat lucrurile şi în acest caz, astfel că hotelierii stau în expectativă, iar turiştii sunt reţinuţi cu privire la rezervările făcute din timp.

Dacă în alţi ani, rezervările pentru minivacanţa de 1 Decembrie începeau să apară încă din luna septembrie, anul acesta hotelierii se aşteaptă la rezervări făcute cu 1-2 zile înainte sau chiar oamenii să vină direct la recepţie fără o rezervare în prealabil.

Simona Constantinescu, CEO al grupului ANA Hotels, spune că există o teamă din partea clienţilor atât din perspectiva carantinării localităţilor, cât şi din prisma îmbolnăvirii. ANA Hotels operează hotelurile Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza din Bu­cureşti, trei unităţi hoteliere în Poiana Braşov – Sport, Bradul, Poiana - şi hotelul Europa din Eforie Nord.

„Există o teamă din partea clienţilor de pe o parte să nu apară carantinarea oraşelor, iar pe de altă parte riscul de a se îmbolnăvi. Rezervările în anii trecuţi apăreau în luna septembrie, anul acesta s-a schimbat tot comportamentul. Clienţii rezervă foarte din scurt, iar dacă nu, vin direct la recepţie. Acum rezervările se fac cu 1-2 zile înainte, dacă nu, vin direct la recepţie“, spune Simona Constantinescu, conform Ziarul Financiar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici