Mircea Ursache sau Bogdan Georgescu ar putea prelua conducerea AVAS

Mircea Ursache, preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului în perioada 2004-2005, sau Bogdan Georgescu, consilier municipal în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, ar putea prelua conducerea AVAS, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din Partidul Social Democrat (PSD).

162 afișări
Imaginea articolului Mircea Ursache sau Bogdan Georgescu ar putea prelua conducerea AVAS

Mircea Ursache (în imagine) sau Bogdan Georgescu ar putea prelua conducerea AVAS (Imagine: Mediafax Foto)

Georgescu este susţinut de organizaţia PSD Bucureşti, iar Ursache de lideri ai partidului, potrivit surselor citate.

Mircea Ursache a fost numit preşedinte al AVAS în aprilie 2004, fiind înlocuit din funcţie în ianuarie 2005 de Gabriel Zbîrcea.

Ursache este în prezent unul din cei şase membri ai Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea, unde a deţinut şi funcţia de preşedinte, în ultimele două luni din 2007.

Bogdan Georgescu a fost numit în vara anului trecut de Consiliul organizaţiei PSD Bucureşti prim-vicepreşedinte la sectorul 3, şi a fost unul din directorii de campanie ai PSD Bucureşti pentru alegerile parlamentare.

Ultimul preşedinte al Autorităţii a fost Teodor Atanasiu, din octombrie 2006 până la sfârşitul lui 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici