MOL: Consumul de carburanţi va creşte uşor la finele anului

Distribuitorul de carburanţi MOL România aşteaptă pentru finele anului o uşoară revenire a consumului de carburanţi, după ce în prima jumătate a înregistrat scăderi de peste 10% pe segmentul clienţilor corporate.

42 afișări
Imaginea articolului MOL: Consumul de carburanţi va creşte uşor la finele anului

MOL: Consumul de carburanţi va creşte uşor la finele anului (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"În cazul clienţilor corporate consumul a scăzut cu peste 10%, iar în cazul persoanelor fizice diminuarea a fost de sub 10%", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul general al MOL România, Zsolt Szalay.

El a adăugat că avansul estimat al consumului de carburanţi pentru sfârşitul anului se va datora atât sezonalităţii consumului, turismului, cât şi faptului că preţurile carburanţilor sunt mai mici decât anul trecut.

MOL România a consemnat anul trecut o cifră de afaceri de de aproape 590 milioane de euro, mai mare cu 11%, şi a avut un profit de circa 12 milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici