MOL şi OTP, suspendate de la tranzacţionare la Budapesta, după ce au căzut cu 10%

Acţiunile MOL şi OTP au fost suspendate automat miercuri dimineaţa la bursa de la Budapesta, timp de zece minute, după ce au pierdut peste 10% din valoare de la deschiderea şedinţei.

27 afișări
Imaginea articolului MOL şi OTP, suspendate de la tranzacţionare la Budapesta, după ce au căzut cu 10%

MOL şi OTP, suspendate de la tranzacţionare la Budapesta, după ce au căzut cu 10% (Imagine: farm1.static.flickr.com)

OTP, bancă prezentă şi în România, a scăzut cu 14,3%, la minimul ultimilor patru ani, şi cu 54% sub cea mai bună cotaţie din ultimele 12 luni.

Compania petrolieră MOL, care deţine în România o reţea de benzinării, a scăzut cu 10%, la minimul ultimilor trei ani şi jumătate.

OTP este prezentă pe piaţa românească prin OTP Bank România (bancă comercială), OTP Leasing România (societate de leasing), OTP Fund Management (administrare de active) şi OTP Fond de Pensii (administrare a unui fond de pensii private).

MOL operează circa 130 de benzinării în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici