Moştenitorii familiei Bragadiru au scos la vânzare Ciclopul şi Scala de pe Magheru

Moştenitorii familiei Bragadiru, una dintre cele mai înstărite în România de dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial, au scos la vânzare Ciclopul de pe Magheru, alături de blocul Scala de lângă acesta, scrie Ziarul Financiar.

2810 afișări
Imaginea articolului Moştenitorii familiei Bragadiru au scos la vânzare Ciclopul şi Scala de pe Magheru

Moştenitorii familiei Bragadiru au scos la vânzare Ciclopul şi Scala de pe Magheru

Cele două construcţii istorice ar putea fi consolidate şi modernizate pentru a permite construirea şi amenajarea unui proiect mixt de birouri, hotel şi retail, în condiţiile în care şi jumătate din hotelul Ambasador este la vânzare. Proiectul presupune păstrarea Ciclopului ca parcare.

Preţul de vânzare al celor două clădiri este de 18 mil. euro.

Odată cu vânzarea şi reabilitarea celor trei clădiri, Ciclop, Scala şi jumătate din hotelul Ambasador, zona bulevardului Magheru ar începe pentru prima dată în ultimele decenii să fie modernizată.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici