Motorola vrea să producă un tablet PC dotat cu soft Android, pentru a concura iPad-ul Apple

Motorola, producătorul aparatului smartphone Droid, intenţionează să lanseze un tablet PC dotat cu software-ul Android al Google, pentru a concura iPad, fabricat de Apple, au declarat, miercuri, două surse apropiate situaţiei, transmite Bloomberg.

82 afișări
Imaginea articolului Motorola vrea să producă un tablet PC dotat cu soft Android, pentru a concura iPad-ul Apple

Motorola vrea să producă un tablet PC dotat cu soft Android, pentru a concura iPad-ul Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aparatul va avea dimensiuni apropiate de cele ale iPad, de circa 10 inchi (25,4 centimetri) şi va fi lansat pe piaţă la timp pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, au spus sursele.

Tablet PC-ul va include servicii TV şi va fi comercializat prin intermediul Verizon Coomunications.

Hewlett-Packard, Lenovo Group şi LG Electronics au anunţat la rândul lor că lucrează la tablet PC-uri.

Reseasch In Motion intenţionează să lanseze pe piaţă un astfel de aparat până în noiembrie, au declarat săptămâna trecută surse apropiate situaţiei.

Compania americană Motorola a reuşit să refacă divizia de telefoane mobile în jurul sistemului de operare Android, iar directorul general Sanjay Jha a declarat că analizează lansarea unor aparate mobile mai mari decât smartphone.

Motorola şi Verizon Wireless, deţinută de Verizon Communications şi Vodafone Group, colaborează deja la comercializarea aparatelor smartphone Droid şi Droid X.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici