Municipalităţile pot primi 15.000 de euro pentru a instala reţele Wi-Fi în spaţii publice

Municipalităţile din UE pot beneficia de 15.000 de euro din partea Comisiei Europene, pentru a instala reţele Wi-Fi în spaţii publice, cei interesaţi putând să se înscrie în perioada 4 aprilie, ora 14:00 - 5 aprilie ora 18:00 (ora României).

238 afișări
Imaginea articolului Municipalităţile pot primi 15.000 de euro pentru a instala reţele Wi-Fi în spaţii publice

Comisia pune la dispoziţie, în această etapă, 3.400 de vouchere în valoare de 15.000 de euro fiecare, pe care municipalităţile le pot folosi pentru a instala reţele Wi-Fi în spaţii publice, inclusiv în primării, biblioteci, muzee, parcuri şi pieţe.

Proiectul WiFi4EU, cu un buget în valoare totală de 120 de milioane de euro, se desfăşoară pe parcursul a mai multor apeluri, în toate cele 28 de state membre, precum şi în Norvegia şi Islanda. Odată ce municipalităţile s-au înregistrat pe platforma WiFi4EU, acestea vor putea aplica pentru un voucher printr-un simplu click.

Comisia Europeană va selecta beneficiarii respectând principiul primul venit, primul servit, asigurând respectarea echilibrului geografic. Primul apel WiFi4EU a avut loc în noiembrie 2018, şi la el au participat peste 13.000 de municipalităţi din întreaga Europă cu un total de 2.800 de vouchere acordate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici