Murali Store a deschis cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România, după o investiţie de peste 100.000 euro

  • În noul showroom se află prestigioasele vopsele Benjamin Moore, liderul mondial al vopselelor exclusiviste, pentru care Murali Store este distribuitorul oficial din România şi printre cei mai mari furnizori din Europa de Est.
  • Vopsele Benjamin Moore generează aproape 50% din cifra de afaceri Murali Store.
  • Proiectele de renovare şi aplicare a vopselelor din gama Murali Store valorează între 3.000 euro (pentru apartament) şi 20.000 euro (pentru o casă).
134 afișări
Imaginea articolului Murali Store a deschis cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România, după o investiţie de peste 100.000 euro

Bucureşti, august 2023 - Murali Store, importatorul oficial al vopselelor premium Benjamin Moore în România şi unul dintre cei mai mari distribuitori de vopsele de pe piaţa locală, a inaugurat cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România, stabilind un nou standard în designul interior pe piaţa locală. Investiţia în noul showroom se ridică la peste 100.000 euro, fiind parte din strategia de dezvoltare a companiei, ca urmare a creşterii cererii cu 30% pentru vopsele premium pe piaţa amenajărilor interioare de lux în ultimii ani.

Deschis la finalul lunii iulie, showroom-ul Murali Store, aflat în zona Calea Dorobanţi din Bucureşti (strada Ion Slătineanu, nr. 14), are o suprafaţă de aproape 200 mp, fiind cel mai mare showroom de pe piaţa de vopsele de lux din ţară. În showroom-ul Murali Store din Bucureşti se regăseşte cea mai extinsă gamă de vopsele premium, 3.500 de nuanţe unice, ale brandului american Benjamin Moore, cel mai exclusivist producător de vopsele din lume, dar şi ale brandurilor italiene Cebos şi Valpaint.

“Showroom-ul Murali Store din Bucureşti este al doilea showroom pe care l-am deschis, după cel din Timişoara în 2021, fiind o decizie firească, dar în acelaşi timp strategică pentru dezvoltarea business-ului nostru, având în vedere creşterea accelerată a pieţei de amenajări interioare de lux din România. În ultimii ani, am avut o creştere de 30% a cererii pentru vopsele premium, ritm care se menţine în prezent, iar Bucureştiul şi zona de sud-est a ţării aveau nevoie de un furnizor de încredere care să îndeplinească cerinţele de consultanţă personalizată atât pentru partenerii noştri, specialiştii în arhitectură şi design interior, cât şi pentru beneficiarii finali. Există un interes crescut din partea românilor pentru adăugarea de lux şi rafinament în amenajările locuinţelor, nu doar în Bucureşti-Ilfov, ci şi în judeţe precum Braşov, Constanţa, Iasi, Cluj şi Timişoara, pe care îl satisfacem prin soluţiile oferite prin colaboratorii noştri şi echipa noastră de consultanţi din cele două showroom-uri”, declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

În showroom-ul Murali Store din Bucureşti lucrează o echipă de 4 consultanţi sprecializaţi în oferirea de soluţii personalizate pentru alegerea nuanţelor şi texturilor vopselei şi în design interior.

Inaugurarea showroom-ului a fost făcută în prezenţa a peste 100 de invitaţi, printre care şi reprezentanţii brandurilor Benjamin Moore, Cebos şi Valpaint, ale căror produse sunt prezente în portofoliul Murali Store.

“Am pregătit deschiderea showroom-ului Murali Store din Bucureşti în cel mai efervescent sezon, perioada iulie-septembrie fiind cea mai preferată perioadă pentru renovări şi amenajări interioare. În această perioadă, proiectele de renovare şi de aplicare a vopselelor încep de la 3.000 de euro pentru un apartament şi ajung la 20.000 de euro pentru case cu o suprafaţă de 120 mp. Cele mai vândute produse din portofoliul nostru sunt vopselele premium Benjamin Moore, cele mai exclusiviste vopsele din lume, pentru care cererea a crescut cu 25% în primele luni din vară faţă de lunile din iarnă. De altfel, interesul pentru produse şi soluţii de amenajare interioară şi decorarea locuinţei este în prezent la cel mai mare nivel din ultimii ani, piaţa de lux cunoscând o nouă etapă de dezvoltare. Per total, vom vedea o creştere accentuată atât al nivelul business-ului nostru, cât şi pe piaţă, nu doar în sezonul de vară, ci pe întreg anul 2023”, declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

Aproximativ 50% din cifra de afaceri a Murali Store este generată de produsele Benjamin Moore, preferate în general pentru amenajarea apartamentelor de lux, a caselor sau a showroom-urilor. Astfel, cu vânzări anuale de 1,2 milioane de euro pentru vopselele americane Benjamin Moore, pentru acest brand, cel mai mare producător de vopsele exclusiviste din lume, Murali Store este unul dintre cei mai importanţi distribuitori din Europa de Est.

În 2023, Murali Store estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 22%, la peste 3 milioane de euro, cea mai mare parte din afaceri fiind generată de proiecte de amenajare pe segmentul B2C.

În ultimul an a crescut cererea şi din partea segmentului de business, în special din HoReCa, unde principalele proiecte amenajate cu vopsele de la Murali Store au fost Casa Miţa Biciclista din Bucureşti, unde s-au folosit vopsele Benjamin Moore pentru renovarea saloanelor, şi Restaurantul Raionul de Peşte din Floreasca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici