Noi probleme grave pentru Boeing: Au fost găsite fisuri în structurile care ataşează aripile modelului de avion 737 NG

Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) a cerut operatorilor aerieni să verifice aeronavele Boeing 737 NG, după ce agenţia a fost notificată în privinţa unor fisuri structurale, transmite CNN.

10970 afișări
Imaginea articolului Noi probleme grave pentru Boeing: Au fost găsite fisuri în structurile care ataşează aripile modelului de avion 737 NG

Administraţia Federală a Aviaţiei a fost notificată asupra unor defecţiuni ale Boeing 737 NG

Operatorii avioanelor 737 Next Generation vor fi obligaţi să facă inspecţii, a comunicat Administraţia Federală a Aviaţiei.

"Boeing a anunţat agenţia despre această problemă după ce a descoperit fisurile în timp ce efectua modificări pe o aeronavă intens folosită. Inspecţiile ulterioare au descoperit fisuri similare la număr mic de avioane. FAA va instrui operatorii să efectueze inspecţii specifice, să facă orice reparaţii necesare şi să raporteze constatările imediat către agenţie ", au spus reprezentanţii FAA.

Fisurile au fost găsite în structurile care ataşează aripile avionului la corpul acestuia, elemente care sunt proiectate pentru a rezista la peste 90.000 de aterizări şi decolări fără a ceda.

Taguri:
boeing,
faa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici