Probleme la metrou, din cauza infiltraţiilor în staţia Eroilor 1. Zona a fost izolată pentru reparaţii

  • Compania Metrorex anunţă că marţi, în zona staţiei de metrou Eroilor 1, au apărut infiltraţii la peronul 2.
  • Acestea sunt tratate conform procedurilor de întreţinere, precizează reprezentanţii Metrorex.
816 afișări
Imaginea articolului Probleme la metrou, din cauza infiltraţiilor în staţia Eroilor 1. Zona a fost izolată pentru reparaţii

Infiltraţiile au apărut în zona peronului 2 de la staţia Eroilor 1. Zona a fost izolată şi vor fi făcute reparaţii, anunţă Metrorex.

„Menţionăm că, reţeua de metrou construită, în special în albia râului Dâmboviţa, este peste 80% imersată. În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenţie, care presupun atât izolarea zonei, cât şi captarea şi evacuarea apelor provenite din infiltraţie. Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenjare şi extindere a peronului de la linia 2, precum şi corespondenţe cu Magistrala 5, intervenţia se va face şi cu personalul constructorului Magistralei 5”, au anunţat reprezentanţii Metrorex.

Potrivit Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în nicio secundă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici