Nokia lansează un nou model Lumia, împreună cu cel mai mare operator de telefonie mobilă din China

Grupul finlandez Nokia lansează un nou model de smartphone din seria Lumia, bazată pe sistemul de operare Windows, în parteneriat cu China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobilă din China.

893 afișări
Imaginea articolului Nokia lansează un nou model Lumia, împreună cu cel mai mare operator de telefonie mobilă din China

Nokia lansează un nou model Lumia, împreună cu cel mai mare operator de telefonie mobilă din China (Imagine. AFP/ Mediafax Foto)

Noul model, anunţat miercuri, ar putea ajuta Nokia să atragă mai mulţi clienţi pe piaţa chineză, potrivit MarketWatch.

Smartphone-ul Lumia 920T este primul telefon bazat pe Windows care foloseşte pe piaţa din China standardul TD-SCDMA, a anunţat grupul.

Preţul Lumia 920T va fi de 4.599 de yuani (739 dolari), iar smartphone-ul va fi disponibil pentru comandă începând cu sfârşitul anului.

Nokia mizează masiv pe gama Lumia, bazată pe platforma Windows a Microsoft, în încercarea de a concura cu rivalii Apple şi Samsung pe piaţa globală a smartphone-urilor.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici