Nokia va da anual Primăriei Jucu 1,2 milioane de lei pentru taxe şi impozite

Primăria Jucu va beneficia de 1,2 milioane de lei anual din partea companiei Nokia, sub formă de impozite şi taxe pe clădiri, terenuri şi salarii, banii urmând să fie canalizaţi spre investiţii, a declarat primarul comunei Jucu, Dorel Pojar.

36 afișări
Imaginea articolului Nokia va da anual Primăriei Jucu 1,2 milioane de lei pentru taxe şi impozite

Nokia va da anual Primăriei Jucu 1,2 milioane de lei pentru taxe şi impozite

Primarul comunei Jucu, Dorel Pojar, a declarat, miercuri, la inaugurarea oficială a fabricii Nokia, că administraţia locală a comunei pregăteşte ample lucrări de infrastructură.

"Sunt bani din impozite şi taxe, în jur de 1,2 milioane de lei pe an. Banii îi vom investi în lucrări de canalizare, drumuri, tot ce înseamnă infrastructură. Sumele vor intra în bugetul Primăriei Jucu începând din momentul inaugurării oficiale a fabricii Nokia", a spus Pojar.

Primarul din Jucu a afirmat că, din cei 1.600 de anjagaţi ai fabricii de telefoane mobile, un număr de 120 sunt localnici din comună.

Bugetul comunei Jucu a fost de 6,4 milioane de lei pe acest an.

Compania Nokia a început, în februarie 2008, producţia de telefoane mobile la fabrica din Jucu, judeţul Cluj, unde va fi ansamblat modelul 1200 pentru pieţele din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici