Noul ministru al Agriculturii va cere suplimentarea bugetului alocat instituţiei pentru 2010

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a anunţat joi, într-o întâlnire cu presa, că va cere suplimentarea bugetului alocat instituţiei pentru 2010, considerându-l "foarte sărac".

27 afișări
Imaginea articolului Noul ministru al Agriculturii va cere suplimentarea bugetului alocat instituţiei pentru 2010

Noul ministru al Agriculturii va cere suplimentarea bugetului alocat instituţiei pentru 2010 (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Propunerea de buget care pleacă la Parlament nu mă satisface absolut deloc. Voi încerca să obţin o suplimentare a resurselor", a spus Dumitru.

El consideră bugetul ca fiind "foarte sărac", dar care reflectă realitatea economico-financiară.

"Cred că nu sunt singurul ministru nemulţumit de buget. Este sub aşteptările noastre. Am înghiţit toţi foarte greu această propunere", a afirmat el.

Ministrul a mai spus că va cere sprijinul parlamentarilor pentru a obţine resurse financiare în plus, care să permită ministerului să funcţioneze "cel puţin decent".

Ministerul Agriculturii va avea anul viitor un buget de nouă miliarde lei, în creştere de la 6,3 miliarde lei în 2009, potrivit proiectului de buget pentru 2010, aprobat de Guvern miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici